~ over mij ~Hallo!
Heb je even tijd en wil je wat weten over mij en deze blog? Blijf dan lezen! :-)

Mijn naam is Aagje. 
Aagje Van Damme.
Ik ben een 21-jarige studente uit Wetteren. 
Tijdens mijn tienerjaren ben ik van hot naar her gevlogen, ik wou telkens nieuwe dingen uitproberen. Drie scholen heb ik afgeschuimd in het middelbaar. Van de Steinerschool in Gent, naar Sint-Lucas (Vrije Beeldende Kunst), om te eindigen in het Secundair Kunstinstituut. Daar heb ik een diploma behaald in Woordkunst en Drama.
Vanaf het schooljaar 2011-2012 studeer ik voor lerares lager onderwijs aan de Faculteit Mens en Welzijn te Gent (meer bekend als De Ledeganck).
Tijdens het eerste semester van schooljaar 2013-2014 ben ik terug de avontuurlijke kant op gegaan, en ben ik een semester in Denemarken gaan studeren (Erasmusstudie). Daar volgde ik 'Animation as a learning tool'. Deze opleiding heb ik met grootste onderscheiding afgesloten. Beste ervaring tot nu toe! Ik heb er de reiskriebels van gekregen...!
Mijn bachelorpaper, hier in België, maak ik rond deze Erasmusstudie. Daarvoor ben ik ook een blog/site aan het maken, een hulp voor leerkrachten om animatie in hun klas te gebruiken. De blog is nog lang niet af, maar je kan hier wel al een kijkje nemen.

Genoeg over mijn studies, ik doe heus wel nog andere dingen!
Ik fotografeer, teken, schilder, knutsel, lees, schrijf, kook, ... graag.
Van deze dingen vind je wel wat terug op deze blog, zowel van mijn schoolwerk als vrije tijd.
Ook enkele recepten vind je op mijn blog. De collectie is nog klein, maar wordt steeds aangevuld.
Mijn poëzie was moeilijk terug te vinden op mijn blog, waardoor ik alle gedichten en schrijfsels heb gebundeld onder één pagina.
De andere dingen zoals video's en verslagen hebben geen eigen tabblad. Die zal je moeten zoeken in het archief, via labels of via de zoekbalk rechtsboven. Ik hoop dat dit je niet afremt om te zoeken op mijn blog!

Wil je mij persoonlijk contacteren?
Mail dan naar:
vandamme.aagje[at]gmail[dot]com


Heb je nog wat tijd over na het lezen van deze pagina, dan mag je gerust mijn enquête over m'n blog invullen! :-) Daarin kan je schrijven wat je wel en niet goed vind aan de blog. (Bedankt als je het doet! ^^)

Zoek je me ergens anders dan op Blogger, dan heb je het meest kans op Facebook en  Flickr, maar héél soms ook eens op Twitter.
Klik hier of op de hoofding om terug te gaan naar de startpagina.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...